top of page
Electric Saw

Tästä meidät tunnetaan

Tyytyväiset asiakkaat, ystävällinen palvelu, toimitusvarmuus sekä laadukas ja siisti työnjälki

Mies Hakatyön takana

Tarina alkaa vuodesta 2005! Idea yrittäjyydestä kiinnosti jo pitkään ennen sitä. Yrittäjän vapaus mutta myös vastuut olivat asioita, jotka siivittivät alkuun. Olin ollut 19 vuotta samalla alalla palkkatöissä. Toisaalta tuntui hieman uhkarohkealta alkaa yrittäjäksi, kun oli tottunut vakituiseen palkkatyöhön ja leikkisästi taidettiin kotona puhuakin, että alkaako nyt ”kaurapuurolinja”.

Monenlaisia työsuoritteita ja myyntituotteita on matkan varrella ollut. Asennusurakoita olen tehnyt Keski-Suomesta aina pohjoisimpaan Lappiin. Kaihtimet, murtosuojat, siirtoseinät, taite- ja paljeovet, verhokiskot, kalusteet, suihkuseinät ja -kiskot, sekä muut erikoisrakenteet ovat löytäneet asennuksien kautta paikkansa!

kari karppinen.jpg

Ikkuna- ja ovihuoltoa

Matkan varrella tuli mukaan ikkuna- ja ovihuollot ja reklamaatiokorjaukset. Siinä vaiheessa nuo aiemmin mainitut jäivät osittain vähemmälle. 

Vastoinkäymisiä

Vastoinkäymisiäkin on matkalle sattunut. Vuonna 2016 sattui työtapaturma, joka otti veronsa joksikin aikaa ruumiillisesta työstä ja työ muuttui muutamaksi vuodeksi toimistohommiin, samalle alalle. 

Taksiyrittäjäksi

Sitten koitti aika, että aloin taksiyrittäjäksi. Innolla lähdin auton rattiin palvelemaan ja kuljettamaan asiakkaita paikasta toiseen. Työ oli erittäin mielekästä ja toi vaihtelua. Harmillisesti korona aiheutti haasteita tälläkin tiellä kuten varmasti aika monen muunkin työsaralla. 

Ympyrä sulkeutuu

Ihmeellisesti asiat järjestyivät niin, että palasin takaisin tälle vanhalle tutulle ”ladulle” kesällä 2021, eli tänä päivänä yritys tekee ikkuna- ja ovihuoltoja, hyönteissuojien asennusta, reklamaatiokorjauksia, fiksaus/maalauskorjauksia, kaihdinmyyntiä ja -asennusta. Oven tiivistyslistojen myyntiä/asennusta. Tuotevalikoimaan sisältyy myös leuanvetotangot sekä peräkärryn vuokraus. 

Monenlaista työtä ja päivää on yrittäjän taipaleella ollut, päivääkään en vaihtaisi pois. Olen aina tykännyt palvella asiakkaita hyvin ja onneksi on saanut välillä syödä muutakin kuin kaurapuuroa, joten tällä on hyvä jatkaa! Eli tavalla tai toisella liki 40 vuotta samalla alalla.

- Kari Karppinen, Hakatyö

bottom of page